26 24 79 61


Skriv til os

Hvad laver en anlægsgartner?

Sidder du derhjemme og undre dig over hvad en anlægsgartner egentlig laver?

En Anlægsgartner tager sig af en bred vifte af opgaver som spænder fra anlægs og plejeopgaver, til havedesigns i friarealer for private haveejere, offentlige og private institutioner, såvel som små og store virksomheder. Den praktiske udførelse og materialevalget kan de skitsere og designe helt fra dine ønsker og behov. Anlægsgartnere er nemlig eksperter til hårde overflader og kan altså bistå dig med både store og små haveprojekter. Havearbejdet kan bestå af alt fra:

  • Anlæg af et nyt græsanlæg
  • Anlægge enten rullegræs eller et helt haveanlæg
  • Beplantning af ønskehaven

Dertil udfører de gerne også grovere opgaver udover de grønne arealer såsom:

  • Opførelse af trapper, støttemure og hegn  
  • Udformning af terræn
  • Brolægning 
  • Lægge fliser
  • Trækonstruktioner og meget mere. 

Daglig vedligeholdelse

Derudover kan en anlægsgartner også hjælpe dig med pleje og vedligeholdelse af dit udeområde mange år fremadrettet. Plejeopgaverne kan udgøre af fældning og beskæring af træer og buske, klipning af hække, hjælp til planter samt græsslåning. I en travl hverdag fuld af gøremål, kan det være møjsommeligt at give sin have en kærlig hånd. Hvis du ikke selv har tid eller overskud til projektet kan du med ro læne dig tilbage, da en anlægsgartner er uddannet i at kunne varetage dit udeområde og udføre arbejdet for dig. Således kan du se frem til at nyde udsigten af din flotte og indbydende have hver dag.

Hvis du har brug for en individuel løsning til havearbejde eller blive klogere på vores arbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os!

 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på pleje af grønne områder, så du i stedet kan bruge tiden på det, der giver dig værdi, kan du altid kontakte mig på telefon 26 24 79 61 eller på e-mail ppanlaeg@gmail.com.

Palle P Anlægsservice

Firma Info

Copyright © Palle P Anlægsservice